[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: tStojkovski
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Author Message
веројатно не штом немаат објавено :S
Благодарам... вистина воскресе
Denis wrote:Каде ќе се одржи државниот натпревар?

бамп
чекаме -.-
Приговорите ќе бидат разгледани во рок од 7 ДЕНА и потоа ќе бидат објавени конечните
резултати од Регионалниот натпревар и списокот на потенцијалните натпреварувачи за
ДРЖАВНИОТ натпревар.
Кога резултати?
Ај па среќно на сите утре
WpXAce wrote:Дали доколку би одбрале Почетничко/Основно ниво би значело дека имаме помали шанси да се пласираме на Државен отколку тие со Напредно ниво?
Бидејќи споменавте дека за Почетничко ниво се добиваат помалку поени од поените за Напредно ниво. Или скалите на бодување се одвоени по нивоата?

И мене тоа ме интересираше. Дали тие што се основно ниво ќе учествуваат на државниот?
Океј е таман ми е мене
А пријавување каде? На cs.org.mk? Вика регистрацијата треба да биде одобрена од модератор.
Што ми се крати доколку имам одбрано едно од пониските нивоа? И, овие задачи кои се на електронските натпревари, се сметаат за основни или која како?
П.С. Колку натпреварувачи ќе има на државниот натпревар, отприлика?
П.П.С. Колку задачи ќе има отприлика доколку не е тајна?
П.П.П.С. Штета што е електронски... ќе има тоолку многу преваранти
jovank wrote:
tStojkovski wrote:
ac1d wrote:Епа ќе ти бапнам 3 саати за 4-5 задачи. Па кажи ми кога ке стигнес да ги прочиташ кога да ги размислиш а кога да ги препишеш ?

Ќе стигнеш


haha, sto ova od iskustvo da ne zboris? samo se seguvam, no hard feelings

Само сум реален.
ac1d wrote:Епа ќе ти бапнам 3 саати за 4-5 задачи. Па кажи ми кога ке стигнес да ги прочиташ кога да ги размислиш а кога да ги препишеш ?

Ќе стигнеш
А зошто се толку долги натпреварите? Не може да се смали бар еден ден да биде не три?
И офтопик, нивото на комплексност на задачите ќе се зголемува за следните три електронски натпревари или и тие ќе бидат со вака релативно лесни задачи?
Ако може во 7 би било супер, но и вака е океј
 
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team