[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: tStojkovski
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Author Message
Bojan Kostadinov wrote:
nikola3103 wrote:Не ми е јасно баш околу тест групите. Колку што сфатив јас на секоја или неколку од задачите ке има тест групи при тестиранјето и секоја тест група ке сочинува повеке од еден тест пример, доколку на сите тест примери од таа група ни помине тестиранјето (да даде точен резултат) само тогаш ги добиваме поените за таа група, а доколку само еден од тест примерите не даде точен резултат не добиваме ни еден поен од таа група (без разлика што на другите тест примери дава точен резултат) барем ја тоа така го сфакам мозе да ми казете дали грешам некаде и да објасните малку повеке? Благодарам однаред.


Не грешиш никаде. Како што го објасни, така е.

Значи едно грешно и ниеден поен не добиваме така?
Морам да ве пофалам за сработеното . Се надевам добро ќе оди годинава.
Би било добро да ставите нешто како live chat, shoutbox или сл. за кратки дискусии.
И сакам да прашам дали само по 2 задачи ќе има на натпревариве или нема сите наеднаш да бидат откривани?
Здраво на сите . Јас сум Томи и сум прва година во ОСТУ „Гостивар“ - Гостивар. Досега сум самоук во полето на програмирање и очекувам да ги проширам знаењета земајќи учество во овие натпревари и да запознаам некои искусни програмери
 
Forum Index » Profile for tStojkovski » Messages posted by tStojkovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team