[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
HELP  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
macamkJoined: 20/02/2014 01:07:27
Messages: 3
Offline

Напишав програм во Ц ++, и го напишав во Code blocks. Кога го пробав, тој совршено функционираше, но кога пробав да го закачам, ми го пријави како грешен. Што треба да правам?
shellcodeJoined: 17/02/2012 00:48:59
Messages: 30
Offline

За почеток, постирај го кодот тука да видиме што е проблемот
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team