[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Фотографија  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline


Симнав 2 тест примера од сајтот и ми дава исти излез како и во тест примерот но не го прифаќа на сајтот. Во што е проблемот?

--- Едит
niza[100001] место 100000 требало да користам, средив.

This message was edited 2 times. Last update was at 09/02/2013 17:57:35

 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team