[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Квалификации за Јуниорска балканска олимпијда по информатика  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Следните ученици се поканети да учествуваат на квалификациите за ЈБОИ:
Божидар Стеваноски
Јовица Маркоски
Дарио Марковски
Никола Полинцев
Владимир Петров
Михаил Денковски
Никола Тасевски
Никола Анастасовски
Анастасија Самарџиска
Јован Тасев
Горјан Поповски

Услов е да не се постари од 15,5 години!

Квалификацискиот натпревар се одржува во сабота, 16.06 во просториите на Природно-математичкиот факултет во долната зграда со почеток во 13:00 часот.
Овие натпреварувачи се известени и преку е-пошта.

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Едно прашање, зошто Анастасија Самарџиска е поканета, која е 10 место, а пак Никола Полинцев кое е 6то место не е поканет?
shellcodeJoined: 17/02/2012 00:48:59
Messages: 30
Offline

И од мене едно прашање: Дали поканетите натпреварувачи можат да учествуваат на квалификациониот натпревар иако се постари од 15.5 (имаат на пример 15.6, 15.7 или 15.8 години)

Благодарам

This message was edited 2 times. Last update was at 14/06/2012 03:27:25

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:Едно прашање, зошто Анастасија Самарџиска е поканета, која е 10 место, а пак Никола Полинцев кое е 6то место не е поканет?

Ај прочитај го списокот уште еднаш.
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

shellcode wrote:И од мене едно прашање: Дали поканетите натпреварувачи можат да учествуваат на квалификациониот натпревар иако се постари од 15.5 (имаат на пример 15.6, 15.7 или 15.8 години)

Благодарам


Може.
polincevnJoined: 14/02/2012 15:07:37
Messages: 9
Offline

Прашање: Каков вид на задачи ќе има на утрешниот натпревар? (Со која тежина, како од државниот натппревар или какви што обично даваат на ЈБОИ?

This message was edited 4 times. Last update was at 15/06/2012 21:00:55

vavioJoined: 25/02/2010 14:40:01
Messages: 25
Offline

Дај кажете што се случило со квалификационите натпревари за ЈБОИ и шо задачи се паднале
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team